Domů >
Exitshop Blog >
Určete si, kteří zaměstnanci mají přistup k logu
Určete si, kteří zaměstnanci mají přistup k logu
02.08.2019 Novinka
V editaci každého zaměstnance mu můžete povolit, aby se dostal do logu aktivit. Ve výchozím nastavení to mají všichni zaměstnanci (i ti s rolí admin) deaktivované.